LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Ljusinspiration till midsommar

2018-06-18 | Blandat, Inredning, Inspiration, Victoria Skoglund

Som traditionen bjuder så väntas ju lite ostadigare väder inför midsommar. Oavsett regn eller sol är levande ljus både stämningsfullt både inne och ute.

Jag vill visa er några inspirationstips inför midsommarhelgen och kommande sommarkvällar. Ljusstavarna är mina absoluta favoriter!  De är lätta att sticka ner i rabatten och låta glasen skimra bland växterna.

Finns både i butik och E-handel. Klicka här.

Den lilla oljelampan på bordet är lättplacerad på det dukade bordet. Fint att ställa flera stycken på ett långbord. 79.-/ st

Just den som syns hemma hos mig har vi inte kvar på Zetas. Men en liknande finns här. 

Ljushänget är vackert både i ett fönster, växthus eller uterum. Jag har provat att hänga dem utomhus, men ljusen slocknar av minsta vindpust.

Ljushänget finns här.

De höga gröna ljusstakarna är nya och finns i två storlekar från 245.- . Fint med den gröna matta färgen mot klockrankans slingrande blanka grenar och blad.

Klicka här.

Önskar er en fin midsommarhelg. Vi åker till Öland och firar med goda vänner. Äldsta sonen blir dock kvar hemma och passar katterna.

/ Victoria

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0