LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Ljus och höst i trädgården

2016-10-27 | Inspiration, Min trädgård, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Det är gräsens och bladens tid. Jungfruhirsens strån börjar anta rödaktiga toner. De blir så vackra kontraster till lammöronens ludna blad. Havtornskloten är intensivt silvergrå och stjärnmagnolians blad har börjat anta läderliknande toner.

 

jungfruhirs

Doften från höstsilveraxets blommor är som spunnet socker och trillande vita pärlor. Kretsloppet blir extra tydligt nu. Komposten glittrar av färgglada löv och jorden är mörk och fuktig.

hostsilverax

Höstsilverax, Actaea simplex ’Brunette’

ljuskrona

Jag tänder massor av levande ljus på kvällarna. Lindade den sista krasseslingan i den hängande ljuskronan i köket förra helgen. Till första advent lindar jag murgröna och kryptomeria.

( Finns att beställa här.)

ljusstaven-1

Trots att vi inte ska få gäster så glittrar ett par ljusstavar om kvällarna i min trädgård. Jag tycker om att sitta inne i vårt burspråk om kvällarna och se ljusen brinna i glasen. Jag brukar ta in glasen när det blir riktigt kallt och värma upp dem innan jag tänder ljusen för att vara säker på att inte glasen ska spricka.

ljusstav-1

Just den här ljusstaven är min favorit och håller lågan trots hårda höstvindar. Finns både på Zetas och i webbshopen.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0