LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Livet ger och livet tar.. Årskrönika 2021

2021-12-29 | Personligt, Victoria Skoglund

Ett år är snart till ända och med stor ödmjukhet tittar jag tillbaka. Ett år fyllt med mycket skratt, men också sorg. Jag ska försöka sammanfatta mitt arbetsår, men också en del privata händelser som betytt mycket för mig.

Redan i januari gjordes första plåtningen tillsammans med Gardena. Det är fjärde året jag arbetar som stolt ambassadör förr deras trädgårds och bevattningsprodukter. Förutom att synas i deras kampanjer i butiker spelade vi även in en reklamfilm som sändes på Tv3 och Tv4.

 I april startade jag och Jenny Strömstedt en podd som heter ’Rödavitarosen’ som till vår stora glädje blev otroligt populär och nådde över en miljon lyssningar i oktober. Ja, vi fortsätter även nästa år och vi har ett hemligt projekt som jag lovar berätta mer om längre fram.

 

 

Förutom att driva Zetas så arbetar jag också med Tv4, sidouppdrag som mentor, mediala uppdrag som skribent, modell, influenser m,m. I maj höll jag min första liveshopping tillsammans med Christina från Lexington.

Jag fick även en mycket smickrande förfrågan att få vara ambassadör för Ole Lyngaards smycken. Har under flera år följt deras utvecklande designarbete och de har varit en stor inspirationskälla för mig och även min äldsta son. Därför kändes det otroligt hedrande att få vara modell för deras ’nature kollektion’. Bilden nedan är från vinterns plåtning med deras örhängen.

Året på Zetas har varit intensiv och såklart präglats av Covid med extra stor kundtillströmning både i butik och framförallt webbshoppen vilket vi såklart är oerhört tacksamma för. Jag har ett fantastiskt team som arbetat intensivt med att möta efterfrågan på både växter och tillbehör. Vi avslutade året med en efterlängtad julmarknad och äntligen en julfest där vi samlades för att avsluta ett trädgårdsår på Villa Brännugnen där vi drack och åt gott tillsammans.

Nedan ser ni några av mina härliga kollegor, men som sagt..det saknas ett tjugotal som redan hade slutat för säsongen när bilden togs.

Några veckor i juli tillbringade vi på Öland i mitt älskade sommarhus.

Jag åkte hem lite tidigare eftersom min väninna Carina var svårt sjuk och jag är så tacksam att jag och Fanny fick tillbringa en hel dag med henne innan hon gick bort i slutet av augusti. Jag saknar henne väldigt mycket. Livet ger och livet tar. Sorg är ett mått på kärlek.

Den 29 september gifte jag och Johan oss i hemlighet i kapellet på Arlanda och flög sedan till Italien och njöt sol, pasta, vin och kärlek.

Min privata trädgård och växthus ger mig otroligt mycket energi och glädje. Här tankar jag ny kraft och kopplar av.

Under året har vi utvecklat många egna produkter och kollektioner av både fröer, lök och interiör som ska bli så roligt och spännande att presentera för er. Först ut är luktärts kollektionen som kommer att släppas snart..närmare bestämt i mitten av januari. Ni kan se hela sortimentet här. Därefter kommer dahlior, doftliljor och anemoner.

Vi kommer även att öppna upp en webbshop i Finland, vilket många frågat efter och nu är det äntligen dags.

Ni som bor i Finland kan redan nu signa upp er för att inte missa något här.

Det var en liten sammanfattning av ett år som såklart präglas av mycket arbete. Men jag älskar ju mitt yrke och börjar redan nu efter ett par dagars ledighet längta efter hektiska arbetsdagar och mina kollegor. Men först ska vi fira in det nya året med ett glas champagne och löjrom. Jag önskar er alla god fortsättning och ett riktigt Gott Nytt År.

Vi ses 2022. / Victoria

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0