LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Letar kalkstensgolv på Öland

2018-07-19 | Öland, Victoria Skoglund

Idag har vi varit på tur och letat efter ölandsten till golvet i ladan. Från början hade vi tänkt oss grus, men när vi var och hälsade på goda vänner häromkvällen så blev vi så inspirerade av deras golv i växthuset.

Vi åkte till Gillberga, ett stenhuggeri där vi valde ut ett kalkstensgolv i olika storlekar.

Vi hittade även två stora trampstenar som vi ska lägga utanför i gruset som entresteg mot dubbeldörrarna. Funderar på att plantera in taklök som ska få sprida sig i gruset mot stenkanterna. Jag återkommer med det nästa sommar då jag tänker ta tag i växtligheten kring ladan.

Det är många som frågar var glas, spröjs och ritning kommer ifrån. Vi har köpt allt från Swedengreenhouse som också ritat förslaget. Klicka här för att läsa mer om dem. Det är samma leverantör som vårt växthus i Stockholm. Den blå färgen minns jag inte koden på, men ska ta reda på. Jag har utgått från många av de dörrar som målats i en liknande blå färg här på Öland. Jag tycker det blev fint mot det faluröda.och de vita gavlarna.

/ Victoria

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0