LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Lättare att kommentera

2015-08-29 | Personligt, Victoria Skoglund

Nu har det äntligen ändrats i bloggen. Det har tidigare varit svårt för er att kommentera inläggen. Men nu kan ni skriva här istället för att mejla mig. Det är många av er som berättar och visar bilder från era fantastiska trädgårdar. Kommentera gärna här så andra får läsa om era erfarenheter.

Victoria Skoglund

Jag får väldigt mycket brev, frågor och bilder varje dag. Tyvärr räcker inte min tid till att ge enskilda svar och ge förslag på växter och funderingar. Jag läser allt ni skriver och gläds åt er vetgirighet och intresse för det gröna. Men bloggen är en fritidssysselsättning som pågår hemma i soffan om kvällarna. Det är därför svårt att hinna med att svara på frågor då jag inte gör detta på arbetstid.

Hoppas ni förstår och fortfarande blir inspirerade av min trädgård, min kunskap och de bilder jag vill dela med er.

Det har även lagts till kategorier på höger sida så ni lättare kan läsa om de ämnen ni vill veta mer om. En sökfunktion finns också längst upp, där finns också möjlighet att söka efter tidigare inlägg.

Jag hoppas ni får en härlig lördag!

Jag ska åka ut till Färingsö idag och köpa ekologiska grönsaker hos Juntra. Ikväll är det Guldknappen på Grand och jag ska få sätta mig en underbar blå långklänning och få njuta i vacker miljö tillsammans med några glittrande vänner.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0