LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Kvitten, skidåkning och nya ljusstakar

2018-02-21 | Blandat, Inredning, Inspiration, Victoria Skoglund

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Jag arbetade hemifrån..gör inte det så ofta eftersom jag behöver kommunikationen med mina kollegor. Men idag skulle jag möta upp min guddotter på eftermiddagen för lite shopping och fikamys så det passade bra. Satt en stund i växthuset, men det var lite för kallt så jag var tvungen att gå in med datorn. Det var verkligen underbart väder med strålande sol, så jag tog på mig längdskidorna och åkte runt sjön på lunchen. Med solen i ansiktet, den gnistrande snön och tystnaden förutom ljudet av stavarna, så fick jag ett riktigt lyckorus i kroppen.

Jag vill tipsa er om kvitten. Tog hem några fördrivna kvistar från Zetas förra veckan. De har blommat otroligt länge och slår ut allteftersom med ljuvliga små runda aprikosrosa blommor. Jag tycker den håller längre än de körsbärskvistar jag brukar ta hem. Lite dyrare, men räcker med en kvist i en vas för både skönhet och lång vårblomning inomhus. Prova kvitten nästa gång!

Ljusstakarna är nyinkomna på Zetas och passar min rosa färgpalett hemmavid. De är tunga och håller mycket fin kvalite. Vacker brunrosa färg i två storlekar.

Klicka här för pris och storlek.

Nu ska jag titta på Mandelmann på Tv4 play. Mitt favoritprogram just nu.

Önskar er en fin onsdagkväll.

/ Victoria

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0