LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Kväll på St Barth

2015-02-25 | Personligt, Resor, Victoria Skoglund

Något av det jag uppskattar mest med tropiska länder är värmen . Jag njuter verkligen av de ljumma vindarna som omsluter kroppen och får mig att slappna av. Speciellt på kvällen när solen går ner och ljuset blir så där magiskt gråskimrande.

Skymning på St Barth

Att få gå ut på kvällen i en tunn blus och byxor. Doften från jasminblommorna och havet gör mig nästan berusad av kärlek.

Skymning på St Barth

..och visst blir man lite extra förälskad när man är på en romantisk ö med sin kärlek.

Skymning på St Barth I Victoria Skoglund

De sista dagarna bor vi nu på ett jättefin intimt hotell Le Sereno. Det ligger precis på stranden och är precis sådär lagom lyxigt utan att bli obekvämt och stelt. Så vackra möbler och detaljer. Jag ska visa er fler bilder härifrån snart.

Skymning på St Barth

Måste få visa er förrätten som Sebastian och Ia dukat fram på sin balkong. Så fint de har dekorerat med stora gröna blad på deras tvättställning. Känner mig lycklig av att vara omgiven av så fina kreativa roliga vänner. Tacksam för att få vara här och hämta hem livskraft och ny energi inför den kommande trädgårdssäsongen.

Kram V.

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0