LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Köksträdgården före & efter

2015-01-24 | Före & Efter, Köksträdgården, Victoria Skoglund

Här kommer några fler bilder från vår privata trädgård. Vill visa er att en grässlänt kan förvandlas till en köksträdgård. Lådorna står på gårdsgrus och runt dem växer en ligusterhäck som vi klipper tre gånger om året. Vi påbörjade arbetet i September-2012.

Trädgårdsplanering

Mycket grus, maskiner och funderingar. Med Maria Andersson som bollplank på Zetas och duktiga Ola Ellis trädgårdsanläggning så växer en trädgård fram med tydlig struktur. Murar av natursten, grus, gatsten och granittrappor.

Odlingslådor

Bilden ovan är tagen i maj 2014. Jag flyttar fortfarande på en del växter och ändrar. Tror aldrig jag kommer bli helt klar. Men det är väl det som är tjusningen och kärleken till en alldeles egen trädgård. Hoppas detta kan ge er inspiration till att förändra och kanske vilja anlägga en ny trädgård.

På måndag åker jag till Paris med Lina och Peter. Vi ska besöka Maison & Objet mässan, samt besöka inspirerande butiker i den romantiska staden. Hoppas komma hem med spännande ordrar och med nya ideer inför säsongen 2015. Jag tar med mig kameran för att visa er när jag kommit hem.

Kram V.

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0