Här kommer några fler bilder från vår privata trädgård. Vill visa er att en grässlänt kan förvandlas till en köksträdgård. Lådorna står på gårdsgrus och runt dem växer en ligusterhäck som vi klipper tre gånger om året. Vi påbörjade arbetet i September-2012.

Trädgårdsplanering

Mycket grus, maskiner och funderingar. Med Maria Andersson som bollplank på Zetas och duktiga Ola Ellis trädgårdsanläggning så växer en trädgård fram med tydlig struktur. Murar av natursten, grus, gatsten och granittrappor.

Odlingslådor

Bilden ovan är tagen i maj 2014. Jag flyttar fortfarande på en del växter och ändrar. Tror aldrig jag kommer bli helt klar. Men det är väl det som är tjusningen och kärleken till en alldeles egen trädgård. Hoppas detta kan ge er inspiration till att förändra och kanske vilja anlägga en ny trädgård.

På måndag åker jag till Paris med Lina och Peter. Vi ska besöka Maison & Objet mässan, samt besöka inspirerande butiker i den romantiska staden. Hoppas komma hem med spännande ordrar och med nya ideer inför säsongen 2015. Jag tar med mig kameran för att visa er när jag kommit hem.

Kram V.

Välkommen till Zetas Trädgård

Vi delar med oss av inspiration, tips och nyheter. Just nu ger vi dig 15% på ett helt köp när du prenumererar. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail med din personliga kod i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

X