LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Köksbestyr och nubbesallad

2017-06-22 | Inspiration, Mat & Bak, Victoria Skoglund

Dagen före midsommarafton. Jag städar köket, plockar blommor och förbereder morgondagens middag. I år blir vi hemma och bryter vår tradition och åker inte ner till Öland. Vi ska fira midsommar med goda vänner i växthuset.

Jag har bakat fröknäcke och gjort en gubbröra med äpple som är omåttligt populär. Jag har dock inget riktigt recept och rör ihop den lite på känn. Men här kommer iallafall ingredienserna..lite på en höft.

2 st burkar matjesill 200g, 3 hårdkokta ägg, cirka 1-2 msk majonäs, 3 kokta potatisar, 2 syrliga äpplen med skal, dill, gräslök och svartpeppar. Finhacka alla ingredienser och rör ihop. Jag dekorerar med gräslök eller basilikablommor.

Vi serverar fläderdricka och champagne på en gammal spegel med tagetesblommor.

Jag tänkte duka bordet med klöver, smörblommor och kirskål. Här kommer en bild från tisdagens middag när vi hade vänner på middag som vi lärde känna när vi var på Koh Lanta i vintras. Då fylldes vaserna med gillenia, stjärnflocka och dvärgsyrener.

Önskar er en skön midsommarhelg med dans, sång, blommor, sill och förhoppningsvis lite sol och värme.

/ Victoria

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0