LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Katt i trädgården

2014-06-09 | Personligt

Inte trodde väl jag att jag skulle kunna bli kär i en katt. Vår Sigge kom till oss för snart tre år sedan. En korsning mellan Norsk skogskatt, Birma och Perser. Han är otroligt sällskaplig och pratar med oss på sitt finurliga vis.

Norsk skogskatt

Han följer mig och mitt arbete i trädgården. Sitter bredvid när jag planterar nya växter. Berusar sig i kantnepetan och rullar sig spinnande i myllan.

Norsk skogskatt

Igår kväll skulle vi plantera stora klippta ligusterklot. Det tog en stund innan vi fick ut honom ur grönskan där han boat in sig.

Buxbom

Här är en bild från en del av min trädgård som går i blått, silver och grönt. Jag har planterat ligusterklot,  havtorn och buxbomsklot som står för de runda formerna. Däremellan växer storbladig lammöron, trebladsspira och kantnepeta, samt rödbladig blodax. Det börjar bli riktigt fint nu, trots att jag har fullt upp med ogräset som tar sig in i varje öppen yta.

norsk skogskatt

Denna veckan kommer jag att ha fullt upp med sonens student, men hoppas hinna med att visa vackra bilder från fest och trädgård.

Kram V.

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0