LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Just nu på Zetas

2018-03-22 | Blandat, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Påsken närmar sig och på Zetas förbereder vi oss för en ny hektisk säsong. Allting blir lite fördröjt med snö och is som lagt sig i våra växtbäddar och gångar. Men idag fick vi första leveransen av växter. Fruktträd och bärbuskar. I butiken har vi dukat upp med narcisser, kungsängsliljor, girlanger, glasvaser och fröer.

Här kommer ett litet urval av mina favoriter:

Våra populära järnlådor finns i flera storlekar. Jag tycker det är så fint att ställa upp dem på järnfötter. De får ett mer exklusivt uttryck när de svävar över marken.

Klicka här för att se priser och storlekar.

Oljelampor kan man väl aldrig få för många av? Vi har fått hem jättefina lyktor. Klicka här.

Jag brukar ta hem olika slags narcisser, pärlhyacinter och kungsängslilja i kruka som jag driver på och sedan klipper av till snitt. Tycker det finns roligare sorter i kruka än de vanliga som man oftast köper som snitt. Det blir dessutom dubbel utdelning då jag kan spara lökarna till utplantering.

Amplarna i jute är en nyhet. Jag är ofta tveksam till amplar men en sådan här kan jag faktiskt tänka mig att hänga upp hemmavid. Klicka här. 

Riktiga salladsblad som doppats i koppar. Så vackra att lägga på ett fat som ett enkelt stilleben. Har lagt mitt på ett litet stenfat i badrummet. En fin present att ge bort i påsk. Klicka här. 

Vi har öppet alla dagar 10-18

Välkomna.

 

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0