LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Jungfruhirs

2014-10-09 | Blandat

En rabatt, en trädgård kan lyftas upp till nya dimensioner på ett ganska enkelt sätt med rätt sorts växter. Prydnadsgräs är ett bra exempel som kan lyfta upp en tråkig intetsägande yta. Jag har mycket lammöron i min trädgård. Tyckte det blev lite platt och tomt och tog bort några plantor. Satte ner ett antal av den sirliga jungfruhirsen Panicum virgatum ’Heavy Metal’. Den är så underbart vacker i höstens motljus på kvällarna när jag kommer hem från jobbet.

Jungfruhirs

Rosa vippor som håller otroligt länge även när kylan slår till. Den växer stabilt, tål både regn och hård blåst. Kanske ett gräs som borde odlas mer i kruka på blåsiga terasser och balkonger? Den trivs bäst i soligt läge i vanlig planteringsjord.

Jungfruhirs

Kram V

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0