LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Julstök på Zetas

2017-11-11 | Jul, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Vi har börjat förberedelserna inför stundande julhelger på Zetas. Därav några dagars uppehåll på bloggen. Det är en otroligt mysig tid när vi stökar omkring på gården och i butiken. Det är som en liten tomteverkstad. Jag har inte hunnit ta så mycket bilder. Men en del av julens ting finns upplagda i E-handeln. Lyktan som ni ser nedanför kommer vi inte att skicka. Den är för ömtålig och glaset går sönder i frakten. Den är så fin i sin enkelhet. Här har jag ställt in ett rustikt stearinljus istället för ett blockljus i en kopparljusstake. Tycker det blev ett elegantare och vackrare ljusskimmer.

Vi har fått hem fler av de runda blomsterborden på ben. Första leveransen tog slut på bara några dagar. Här har jag planterat hyacinter direkt i krukan. Jag avråder dock att planera krukväxter direkt då den inte har hål i botten, Utan ställ hellre ner en innerkruka så du kan reglera vattningen. Klicka här för att se mått och pris.

Den finns i ytterliggare en modell som kom hem igår. Vi har dock inte hunnit lägga in den i E-handeln, men kommer att kunna köpas nästa vecka. Den är uppackad i den fysiska butiken. Jag minns inte priset, men den är lite dyrare och större än den runda.

Här har jag planterat tre amaryllislökar med kuddmossa, murgrönarankor och nyponkvistar.

Amaryllislökarna håller hög och fin kvalite. Läs mer om vilka sorter vi har här.

Mycket stora magnifika exemplar av julrosor. Fulla i knopp och blommor. Den tål frost och är flerårig. Fin att ha i kruka på trappen under december. Klicka här.

I helgen har vi öppet Lördag 10-16 & Söndag 11-16.

Välkomna / Victoria

 

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0