LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Julinspirationsmöte på Zetas

2014-11-02 | Blandat

I fredags samlade jag mina kollegor för ett inspirationsmöte inför julskyltningen som startar på onsdag. Inköpen är redan gjorda och den större planeringen för julmarknaden är dock redan klar. Vi tittar på bilder vi samlat, och skapar ledord för vad vi vill att vår jul ska innehålla. Vilka växter vill vi lyfta fram till nya dimensioner. Vilka ska bort? Hur ska julskafferiet presenteras. Var ska kranstillverkningen vara osv..

Jul på Zetas Trädgård  I  Zetas Trädgård

Grönt, silver, botanik, 20-30-tal, naturens och skogens skimmer ska belysa årets jul på Zetas.

Jul på Zetas Trädgård  I  Zetas Trädgård

I år blir det Peter Ödegaard som får leda arbetet i tre dagar.  Han är mycket mycket duktig scenograf, stylist, florist och dekoratör. Under det här året vi arbetat tillsammans och jag har lärt mig så otroligt mycket. Det är fantastiskt att få arbeta med en så erfaren och kreativ människa. Vi har så roligt ihop och jag känner att jag fått ny luft under vingarna. Jag har arbetat på Zetas i 24 år och kan ibland känna att jag fastnar och blir hemmablind.

Jul på Zetas Trädgård  I  Zetas Trädgård

Mina härliga kollegor som med stort engagemang bidrar till vad Zetas är idag. Vi längtar till att få glittra och arbeta ihop i juletid.

Jul på Zetas Trädgård  I  Zetas Trädgård

Vill redan nu avslöja att Peters pappa Viggo bundit de mest ljuvliga kransar som troligtvis börjar säljas till helgen. Ett hantverk som är så bedövande vackert att det nästan gör lite ont. ( begränsat utbud ) Jag lovar att återkomma med bilder och info om dem snart.

Kram V

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0