LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Jag var nervös

2016-06-21 | Böcker, Victoria Skoglund

Jag har varit spänd inför provtrycket på min kommande bok ’Min trädgård vid sjön’.

Det börjar närma sig slutet och idag ringde min formgivare och berättade att det fanns ark att titta på. Jag åkte dit med nervositet och stora förväntningar. Skulle mina bilder funka i tryck, och på det papper vi valt?

Min trädgård vid sjön

 

 

Eftersom jag inte är en professionell fotograf utan en glad amatör så är det lite vågat att trycka en bok med egna bilder. Men det ser bättre ut än jag hade förväntat mig. Jag känner mig glad och lättad. Jag ville så gärna använda mina egna fotografier den här gången eftersom boken är mycket personlig och från mitt egna gröna privata rum.

Min trädgård vid sjön

Patric Leo är en mycket noggrann och erfaren formgivare som jag arbetat med tidigare. Han släpper inte ifrån sig något som inte är bra.

105

Vi har varit ett litet tre manna team. Min erfarna och mycket kompetenta redaktör Eva-Maria Westberg har visat vägen med stor noggrannhet. Utan hennes penna och känsla för bilder hade det inte blivit någon bok. Hon är fantastisk att arbeta med och jag har under arbetets gång känt mig mycket trygg. Hon är tydlig och ärlig. Egenskaper som jag verkligen uppskattar. Vi har haft roligt ihop under flera månader framför dator, pärmar och papper.

Eva-Maria Westberg

 

Nu ska texterna läsas för sista gången.

294

 

Mycket papper blir det..

04

 

 

Jag sitter vid köksbordet och tittar på bunten med korrektur. Doften från en luktpion sprider sig i rummet. Jag känner ett lyckligt förväntansfullt pirr i kroppen. Tänk..nu är snart boken klar.

201

I september finns boken i handeln.

Kram V

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0