LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Jag har fått Gartnerfondens belöning

2015-03-28 | Personligt, Victoria Skoglund

Äntligen får jag berätta att jag fått Gartnerfondens belöning. I torsdags kväll fick jag motta en check på 10.000.-, diplom och en utsökt middag på Vin och Spritmuseet. Jag tilldelas bla priset för att jag under många år varit en stor inspiratör för många trädårdsintresserade runt om i landet och utomlands. Inte minst genom medverkan i tv, magasin och böcker.

Jag är så otroligt stolt och glad. Ett sådant pris betyder mycket för mig då det är min bransch som sett mig och bekräftar vad jag arbetat med under många år. Kan säga att detta sätter igång en liten motor i mig.  Jag vill fortsätta dela mina kunskaper och hoppas fortsätta inspirera er med det jag tycker så mycket om. Jorden och myllan. Kärleken till växterna och alla de fantastiska människor jag möter i mitt yrke.

Gartnerfonden

Jag vill också passa på att lyfta mina fantastiska kollegor som stöttar och delar med sig av sina kunskaper. De ger mig en otrolig energi och trygghet att fortsätta arbeta som trädgårdsmästare.

Vill också lyfta Rikard Skoglund som jag driver Zetas med. Som med mycket stor drivkraft får Zetas att bli en hållbar helhet med sin kunskap och erfarenhet. Utan dessa unika glada kunniga medarbetare har jag ingen kraft.

Priset kommer jag att dela med min mamma. Tänker bjuda henne på en resa till England i vår. Hon är otroligt kunnig och är den bästa ciceron och sällskap jag kan tänka mig. Vi ska förlusta och förkovra oss i den engelska trädgårdskulturen.

Här kan ni läsa om tidigare pristagare och Gartnerfonden.

Lyckliga kramar / V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0