LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Jag är med i Sunshinepodden

2017-05-14 | Blandat, Press & Media, Victoria Skoglund

I tisdags var jag inbjuden till att medverka i Sunshinepodden. Ett roligt och härligt möte med Carina och Marie som driver 4-good som är ett av Sveriges största kvinnliga nätverk. Jag har tidigare haft förmånen att föreläsa och tala under deras populära event och den här gången i sunshinepodden. Passa på att bli medlemmar hos dem och få exklusiva inbjudningar till fantastiska föreläsningar. Klicka här.

De här tjejerna lockade fram min personliga sida och jag undrade efteråt vad jag egentligen sagt?!  Men hoppas ni blir inspirerade av min berättelse som entreprenör, mamma, sambo och vanlig tjej.

Sunshinepodden

Victoria Skoglund är trädgårdsmästaren som tidigt bestämde sig för inte gå i sina föräldrar fotspår. Men när hon hoppade in för att jobba extra i sina föräldrars handelsträdgård var det som att komma hem. 28 år gammal skrapade hon och hennes dåvarande man ihop tillräckligt med pengar för att starta aktiebolag och tog över Zetas trädgård i Huddinge utanför Stockholm. Sen 1997 har de gått från 7 till 70 på lönelistan och Victorias jobb är idag hennes passion! Hon inspirerar tusentals med sina trädgårdstips genom sina böcker, i sociala medier och som trädgårdsexpert i TV4:s Nyhetsmorgon. I veckans avsnitt delar hon sin story och sina bästa trädgårdstips inför sommaren!

Du hittar avsnittet där poddar finns, till exempel på Itunes, Acast eller i Spotify i mobilen!

Klicka här. 

 

Victoria Skoglund

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0