LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Jag är Gardenas ambassadör

2018-03-14 | Gardena, Victoria Skoglund

Jag är så glad att få berätta att jag i år har inlett ett samarbete med Gardena. Ett varumärke som följt mig i trettio år. Jag minns så väl när jag började arbeta på Zetas och vi hade en hel vägg med olika slags kopplingar, slangar och vattenspridare. Året var 1989. Jag minns att min pappa sa att det var det enda märke man kunde lita på.  ( Han är en mycket kvalitetssäker, bestämd och något argsint trädgårdsmästare ) Normalt tackar jag nej till olika slags samarbeten. Men när förfrågan kom så kändes det helt rätt och jag är både stolt och hedrad. Idag har Gardena utvecklat sitt sortiment och saluför allt från bevattning, redskap till robotgräsklippare.

Jag kommer under det här året att visa några av mina favoriter som jag använder i min trädgård och en nytänkande spännande nyhet som garanterat kommer att förenkla arbetet i min trädgård. Men det återkommer jag till när det blir varmare och våren behagar anlända.

Här kan ni läsa mer om vårt samarbete och vad Gardena betyder för mig

/ Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0