LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Inspirerande vänner

2015-02-22 | Personligt, Resor, Victoria Skoglund

Vi reser med vänner till St Barth som besökt denna undersköna ö flera gånger tidigare. Vi är benägna att hålla med..det är lätt att bli förälskad i den vackra växtligheten. Närheten till havet och himlen. Så glad att få lära känna Ia Schildt som jag bara beundrat vid sidan om alla arbeten vi möts i genom åren. Hon är en av de mest unika och duktiga kreatörer jag känner till. På vår resa har vi fått tid att prata, lära känna varandra och utbyta erfarenheter.

Inspirerande vänner I Victoria Skoglund

Gunilla Ullberg är chefsdesigner på Kasthall och är också en sådan kvinna jag beundrat på håll. Hon står bakom Kasthalls klassiska kollektioner och har även kallats för mattornas drottning. Vilken kvinnokraft det finns på ön nu! ..och att jag får vara här med dem.

Inspirerande vänner I Victoria Skoglund

Här ser ni ’The legend’ Ulf Nordfjell som tillsammans med sin fina man Leif är orsaken till att vi är här på St Barth. De har i flera år talat om och att vi borde följa med hit och njuta livets goda. Ulf och jag har arbetat ihop och senare i livet blivit goda vänner.  Han är den som ritade och hjälpte mig och Rikard att förverkliga våra drömmar om Zetas. Kika gärna in på hans hemsida och låt er inspireras eller kanske köpa några av hans unika supersnygga kärl i cortenstål.

Inspirerande vänner I Victoria Skoglund

Vi fick möjlighet att besöka en privat trädgård han ritat här på St Barth. Vit bouganvillea mot grå stenmur. Så otroligt snyggt och genialiskt. Vackra stenmurar som kantades av häckar med silverbuskar. Lime, fikon och citronträd. Jag vill inte visa fler bilder med respekt till ägarna, men kan lova att det var magiskt fint.

( Ledsen för bildkvaliteten..men jag kan inte ladda upp kamerabilderna. Ni får hålla tillgodo med mobilbilder )

Soliga kramar

Victoria

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0