LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Inspelning pågår

2015-05-12 | Press & Media, Victoria Skoglund, Youtube

I veckan som gick har jag börjat spela in korta trädgårdsklipp som ska läggas på Zetas egen Youtube kanal. Superduktiga fotografen Rickard Liljero Eriksson lärde jag känna i våras för en plåtning till en tidning. Vi var så samstämmiga att vi bestämde oss för att arbeta ihop igen. Första klippet tipsar jag om mina favorit kryddväxter. Vi vill att det ska kännas både inspirerande och lärorikt. Rickard L Eriksson

Det är inte helt lätt att spela in program. Det är tidskrävande och mycket som ska stämma för att det ska bli bra. Men roligt är det.. och jag vill ju så gärna att ni ska bli inspirerade och vilja odla lika mycket som jag.

Kronärtskocka och chokladblomma

Jag planterade bland annat upp kronärtskocka tillsammans med chokladblomma i ett grånat ekfat. De silvriga taggiga bladen tillsammans med den doftande mörkt röda chokladblomman blev fina så fina tillsammans. Bredvid ekfatet står en japansk lönn i en kopparkruka jag inte minns namnet på.

kronärtskocka i kruka

Här är länken till Zetas Youtubekanal. Här kommer vi att lägga in alla trädgårdsklipp som spelas in detta året.

Kram V.

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0