LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Icas trädgårdsprofil 2014

2013-12-19 | Blandat

Nu är det klart !! Jag är så glad och stolt att få berätta att jag även nästa år är Icas trädgårdsprofil 2014. Förra året fick jag vara med i Icas katalog och dela med mig av mina trädgårdstips. I år kommer ni även kunna läsa dem på Icas webb.

Victoria Skoglund Ica garden

I deras webbshop kommer ni i vår att hitta Ica Gardens fina pallkragar som finns i svart och natur, med skyddande lock. Perfekt om man vill odla grönsaker på liten yta. Det kommer att finnas ett jättefint prisvärt planteringsbord med zinkskiva som jag tycker mycket om. Jag planerar en arbetshörna i min trädgård där jag kan stapla krukor och plantera om mina växter. Bordet kommer att bli perfekt där, ska visa er i vår hur det blir.

Pallkragar Ica maxi

 

Är så glad att få erbeta med Ica som är mycket professionella och lyhörda för vad jag vill förmedla inom trädgård. För jag vill att fler ska förstå vad jorden och växterna betyder för oss människor. Att få chansen att sprida mina kunskaper genom Ica gör mig väldigt glad.

Kram V

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0