LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

I MIN TRÄDGÅRD NU

2014-05-26 | Blandat

Vilken underbar tid vi har just nu! Så fort jag kommer hem från jobbet på kvällarna och kliver in i min privata trädgård så infinner sig ett lugn i min kropp som jag har svårt att beskriva. Många frågar mig om jag hinner med min egna trädgård. Kan säga att den är min räddning för att stressa ner. Just den här tiden har jag andan i halsen och känns nästan som allt nästan kokar över.På Zetas vimlar det av frågvisa och köpsugna kunder. Så härligt att möta alla trädgårdsintresserade människor på dagarna. Men visst är det också härligt att få komma hem till tystnad och fågelkvitter.

I min trädgård  I  Victoria Skoglund

I höstas satte jag lökar av den mörkt röda tulpanen ’Ronaldo. Min plan var att den skulle blomma samtidigt som den intilliggande vinröda perukbusken. Det vara bara det att den aldrig ville slå ut.. Men nu de senaste kvällarna har kombinationen varit helt ljuvlig. Lägg den här sorten på inköpslistan! Otroligt vacker sort med sina mörka stjälkar och röda kronblad.

I min trädgård  I  Victoria Skoglund

Jag har planterat tomater, chili, en rödbladig och grön basilika och ett fikonträd. Förra året satte jag en tomatsort som heter ’Gardeners Delight’ och fick en gigantisk skörd med söta små tomater så den repriserar i år igen.

I min trädgård  I  Victoria Skoglund

Kan lova er att vår katt Sigge njuter i fulla drag på den varma granittrappan på kvällarna. Han går efter mig i trädgården, berusar sig i kantnepetan och har nog aldrig sett så lycklig ut som nu..precis som jag.

Kram V.

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0