LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Hemma i påsk

2015-04-01 | Inredning, Lökar, Victoria Skoglund

Vi skulle egentligen åkt till Öland i helgen och öppna upp sommarhuset. Men bestämde oss i sista stund att att vara hemma. Vi har inte hunnit med att måla klart i köket, och trädgården behöver vårstädas. Lite jobb på Zetas blir det förstås också.

Det bästa med ledig dag är att få vakna utan klocka. Gå ner barfota i köket och mötas utav blekt vårljus och doften av nyutslagna vårliljor. Koka kaffe och läsa tidningen.

Kvänum kök

Just den här narcissen heter ’Cum Laude’ och är en ny bekantskap för mig. Tycker de persikofärgade kronbladsspetsarna var så fina i kontrast med den svavelgula tonen.

Krukorna har jag målat med Zetas nya krukfärg i höstas. Tycker de blev ännu finare med ett år på nacken. Jag gillar när saltet i terracottakrukorna tränger igenom färgen. Det ser mer levande ut. En av mina favoritbloggerskor har också målat krukor med färgen. Se hennes resultat här.

Den enkla ljuskronan finns i butiken på Zetas.

Vårlilja

Ni vet väl att narcisser är fleråriga och lättodlade. Plantera ut lökarna efter blomning så kommer de fint året därpå. Ibland slutar de att blomma efter några år. Det kan bero på att löken behöver delas. Gräv upp dem och dela på ’lökkakan’ och sätt ut de små sidolökarna på glesare avstånd.

Kvänum kök Victoria Skoglund

Nu ska vi måla hyllor och lister i nya köket. Sedan blir det påskbord hemma hos mamma. Hon lagar den ljuvligaste påskbuffe ni kan tänka er. Som tradition träffas alla barn och barnbarn på påskafton hemma hos mamma och hennes man. Ser verkligen fram emot att träffa alla ikväll. Brukar dock bli mycket trädgårdsprat då vi alla är i branschen både som grossist och återförsäljare. Men trevligt är det och högljutt..

Önskar er alla en fin påskafton.

Kram V.

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0