LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Hemfrid hjälper mig med min privata trädgård

2021-09-18 | Min trädgård, Privat trädgård, Victoria Skoglund

Det här inlägget är ett betalt samarbete med Hemfrid

I perioder har jag emellanåt väldigt mycket att göra på mitt arbete. Jag har svårt att hinna med min privata trädgård..även om jag gärna skulle vilja. När helgerna fylls med jobb kan jag bli frustrerad över den oklippta gräsmattan, ogräs i gruset osv. Som vän av ordning och nästan lite åt det pedantiska hållet bestämde jag mig för att ta hjälp.

Hemfrid som förutom att hjälpa privatpersoner och företag med städning och flytthjälp har nu också trädgårdstjänster. Deras personal arbetar med bra villkor är utbildade och mycket professionella trädgårdsmästare.

Hemfrid kommer med egna gröna bilar fyllda med redskap, verktyg, gräsklippare och häcksaxar. Du vet väl om att du kan använda ditt RUT-avdrag till nästan all trädgårdsskötsel, hur bra är inte det ? 🙂

Jag har bokat några enstaka tillfällen där jag fick hjälp med att klippa gräsmattan, beskära rödvidekloten och spraya ligusterhäcken med mikrober som varit angripen av svamp.

Nästa gång ska de få hjälpa mig att städa terrassen och bära in några av de tunga krukorna med japanska lönnar i vårt garage. Så skönt , och jag slipper känna mig stressad av att inte  hinna med.  Nu kan jag istället ägna mig åt mitt företag och alla uppdrag och projekt jag har framför mig i höst.

Oavsett om du har en balkong, radhustäppa eller en större villatomt kan Hemfrid hjälpa till. Kanske bara när du är på semester och vill ha hjälp med vattning och tillsyn. Eller kontinuerlig skötsel eller några enstaka gånger om året. På deras hemfrid.se kan du läsa mer om deras olika paketlösningar. Klicka här.

Jag vill verkligen rekommendera Hemfrids trädgårdstjänst! De har varit både flexibla och lyhörda för mina önskemål.

Just nu får du som bor i Stockholms området gratis digital trädgårdsrådgivning när du köper en höststädning. Boka senast 30/9. Ange koden VICTORIA2021 för att ta del av erbjudandet. Boka här. 

Önskar er en trevlig och vilsam helg / Victoria

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0