LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Hänga tvätt med kattsällskap

2017-07-24 | Kläder, Öland, Personligt, Victoria Skoglund

Vi har haft ett par dagar med ljuvligt väder här på Öland. Några dopp i havet har det inte blivit då det är lite för kallt för min smak. Det jag njuter mest av på sommaren är att inte ha några ’måsten’. Här finns ingen trädgård att sköta eller mötestider att passa. Visst älskar jag vår trädgård i Stockholm, men att få vila kroppen från fysiskt arbete är skönt. Vi går långa promenader och cyklar men några andra träningsaktiviteter vilar vi ifrån. Min största bedrift igår var att hänga tvätt. Det finns något meditativt med vardagssysslor och något som jag uppskattar mycket.

Vi tvättar dock inte så ofta här på Öland, eftersom det är ont om vatten och man måste vara mycket sparsam. Sigge är min ständiga följeslagare och hänger med var jag än går.

Våra katter får och tar stor plats i vår familj. Det är något speciellt med hur de alltid finns med och på olika sätt ser till att få full uppmärksamhet.

Idag ska vi åka och köpa nya vattentunnor då de stora ekfaten har torkat och spruckit. Vi väntar in regn här de närmaste dagarna och hoppas verkligen det blir så. Gräsmattan knastrar när man går på den nu. Vi planerar även att se Lars Wallins utställning på VIDA museet i Halltorp.

Den vita blusen med volangkrage kommer från HeartofLovikka och finns på rea just nu. Klicka här.

/ Victoria

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0