LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Guldknappen 2015

2015-08-30 | Fest & glamour, Kläder, Victoria Skoglund

Igår var jag inbjuden till Damernas Världs årliga utdelning av Guldknappen. Det är en glittrande fest som hålls på Grand Hotel. På inbjudan stod det galaklädd.. och det här med kläder är inte min starka sida. Jag har inte tid att springa i butiker och leta så jag tog kontakt med duktiga stylisten Sara Biderman. Jag åkte till hennes studio och provade två klänningar och valde en ljusblå gudomligt vacker klänning som kommer från Kaysenchai

43

Eftersom inbjudan är personlig och man inte kunde ta med sig något sällskap så kände jag mig lite vilsen. Jag ringde en väninna Elaine Eksvärd som är krönikör på Damernas Värld och frågade om hon skulle gå. Hon är en av de trevligaste tjejer jag känner. Jordnära, trygg och har en social begåvning som strålar. Och en av Sveriges proffsigaste retoriker! Sedan är hon brutalt ärlig men med värme och omtanke. Det gillar jag.

Hon har skrivit flera böcker bla en som heter Vardagsmakt.  Jag läser den ofta när jag behöver stöd i mitt sätt att uttrycka mig som chef.  Eller andra speciella situationer där jag behöver verktyg att välja rätt språk. Kan rekommendera den varmt då den har gjort mig till en klokare förhandlare och inte ett verbalt monster.

Jag önskar att vi fick mer tid att ses då jag tycker så mycket om att ha henne nära mig.

Elaine Eksvärd Victoria Skoglund

Här ser ni henne och hennes man Gustav. Ni kan också läsa hennes kloka och ibland tokroliga blogg här.

Victoria Skoglund

Blev så glad att det visade sig att min fotograf Ewa-Marie Rundquist också skulle gå på galan. Hon fyllde dessutom år så det blev fest i dubbel bemärkelse. Vi har under ett år arbetat med en bok som förhoppningsvis blir klar nästa höst. Hon är en otroligt duktig fotograf och jag är så glad att få jobba med henne.

Årets Guldknapp tilldelades Filippa K för väl förvaltande och för att de står för hållbarhet och helhet.

Det blev dock en tidig kväll då jag var trött och längtade hem till min lilla familj. Men visst är det härligt att ibland få vara en galaprinsessa några timmar.

Tack till superproffsiga Martina Bonnier som var galans konferencier och som är chefredaktör för Damernas Värld. En otroligt fint ordnad kväll med mycket god mat och vackra kläder.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0