LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Guld i trädgården

2015-08-24 | Personligt, Privat trädgård, Skönhet, Victoria Skoglund

Vilka dagar vi njutit den senaste tiden. Trots att det har varit mycket arbete på dagarna så har jag verkligen uppskattat de gyllene augustikvällarna när jag kommit hem från jobbet. Solens glitter i anisisopens blommor. Humlornas ivriga surr och doften av både austinrosor och heliotrop berusar mig. Trädgården är som ett smyckeskrin såhär års. Jag skördar vinbär och plockar hallon. Ställer in små vaser med sensommarblomster i alla rum.

Den blå astern Aster macrophyllus ’Twilight’ skimrar med sina ljusblå blommor. Den trivs i mustig jord och sol/halvskugga läge. Den sticker iväg lite med rotutlöpare så den måste hållas efter så den inte tar över. Men det är det ändå värt då jag tycker så mycket om färgen. Jag tror den är härdig i hela Sverige. Men vill inte ha det för blött om fötterna vintertid.

Aster Twilight

Veckan som gick var vi på Formexmässan och påbörjade inköpen inför höst och jul. Ja, det är väl inte lätt i högsommarvärmen att tänka jul..men det måste göras.

Jag vill visa ett smycke som en av mina favorit smyckesdesigner har gett mig. Hon står på mässan och vi handlar mycket i järnprodukter av henne. Hon överraskade mig med det vackraste armband ni kan tänka er.

Ewa Danås

Tunna guldtrådar vävt i ett sirligt spetsmönster med tre grova knappar. Tror det är det finaste armband jag någonsin burit.

Ewa Danås

Hon heter Ewa Danås och är smyckesdesigner och håller till i Värnamo.

Victoria Skoglund

Kram V.

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0