LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Frågor & svar

2014-03-09 | Blandat

Jag får väldigt mycket frågor via mejl, facebook, instagram och här på bloggen. Jag har tyvärr inte möjlighet att svara er alla och ge enskilda svar om era trädgårdar. Tiden räcker helt enkelt inte till. Jag blir verkligen glad för era kommentarer och hoppas ändå ni lär er något via bloggen och blir inspirerade.

Nu ska jag ut i garaget och ta fram alla krukor med lök, övervintrade perenner och buskar.  Ska bli spännande och se vad som klarat sig bäst. Det är dock för tidigt att ta fram medelhavsväxterna som citronträd, olivträd, lager m.m. Nätterna kan bära på minusgrader som kan göra mycket skada på känsliga växter. Tänk på att ställa alla era växter i skuggan till en början och inte ge dem för mycket vatten. Låt dem vakna långsamt!

Önskar er en skön solig söndag / Kram V

hatt och rock

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0