LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Frågor & svar

2017-08-23 | Personligt, Victoria Skoglund

Varje dag så fylls min mejl, messenger, instagram, facebook med olika funderingar, frågor och bilder från era trädgårdar. Det glädjer mig enormt att det finns ett så stort intresse kring det gröna livet. Jag hinner dock inte ge individull rådgivning eller växtförlag till er alla som behöver hjälp. Ej heller svara på olika växtsjukdomar och skadeinsekter som drabbat era växter, även om vissa frågeställningar är korta. Tiden räcker inte till och jag måste prioritera mitt arbete med att driva Zetas trädgård. Jag jobbar mer en heltid och när jag kommer hem så vill jag ägna tid till familj och min egna trädgård. Det är inte nonchalans..utan helt enkelt tidsbrist och ett behov av att få vila de timmar jag är hemma.

Många svar går att hitta på nätet. Jag googlar själv mycket. Just nu om tomater och gödsling. Jag har tyvärr inget tips att ge där ni kan skicka in frågor och få gratis rådgivning. Men det finns många trädgårdsforum där man kan få svar av andra läsare och byter erfarenhet och kunskap med varandra.. Hoppas ni förstår.. Soliga hälsningar Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0