LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Första ljuset tänt

2017-12-03 | Inspiration, Jul, Victoria Skoglund

Min helg blev inte riktigt som planerat. Jag var tvungen att ställa in Tv4 i lördagsmorse då jag legat sjuk i veckan och inte kunnat planera och förbereda mig.

Igår kväll var jag och mamma och såg Snödrottningen med Richard Söderberg på Artipelag. Får väl erkänna att det inte var ett så bra beslut..men jag ville verkligen inte boka av, då det är så sällan vi hittar på något bara vi två. Jag tog två alvedon och bet ihop..Det var en härlig föreställning med vacker musik och mycket humor. Idag är det dock en mindre bra dag. Har fått feber igen och ligger i sängen och tittar på film.

Hur som helst..imorse tände Johan första ljuset och har pysslat om mig. Känner mig ynklig och irriterad över att inte vara i form. Nu måste jag verkligen kurera mig. Har en intensiv arbetsvecka framför mig med många möten, fotograferingar, julfester, tv4 sändningar m,m,

 

Det har inte blivit så mycket advents smyckande hemmavid. Men en ny stjärna har jag hängt upp i burspråket ut mot sjön. Den är naturfärgad i tunt trä och knäpps ihop av en liten magnet.  Finns i två storlekar. Det är den stora som syns på bilden. Klicka här.

I växthuset har jag dukat upp med hyacinter i små lerkrukor och hyacintvaser. Ljusbrickan köpte jag och Lina in på vår resa i Frankrike i somras. Vi fick dock bara hem sex stycken. En liten leverantör som hade ett sortiment utvalda exklusiva produkter. Brickan tycker jag dock är användbar året runt och inte bara till jul. Fin att servera skålar med snacks på eller en sommartårta. Se storlek och pris här.

Ljusstaken med pappersfjäder kommer också från samma leverantör. Vi fick dock inte hem så många som vi beställde, så det är först till kvarn..

Fint med det blå sammetsbandet. Klicka här för att läsa mer.

Önskar er en fin första advent.

/ Victoria

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0