LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Igår vaknade jag upp till en riktigt kall lördagmorgon. Frosten hade lagt sig som en skimrande vit spetsduk över hela trädgården. Alunrotens vinröda blad glittrade i den stora järngrytan. Det finns något vemodigt vackert när växterna förbereder sig för kylan. Jag tog på mig vinterjackan innan frukost och gick ut med kameran för att fånga en försmak av vinterns ankomst.

alunrot-frost

I köksträdgården slokar svartkålen, men de blåsvarta bladen är ändå så otroligt vackra i det bleka ljuset.

svartkal

Perukbusken ser nästan overklig ut i sin frostiga skrud.

perukbuske-frost

Terrassen ska tömmas på möbler nästa vecka. Vi har väntat med att plocka in solsängar och korgstolar för att jag ska göra ett jobb för norska magasinet KK imorgon. Jag har försökt förbereda med vackra stilleben, men är inte helt lätt när alla krukor och fat var fastfrusna.

terrass-vinter

Lite senare på dagen när det tinade upp och solen tittade fram så gick jag ut för att plocka nyponkvistar och vackra grenar.

victoria-softgoat

Jag har inte så mycket blommor och krukväxter inomhus och tycker ibland att bara några kvistar i ett krus är det vackraste.

nypon-i-krus

nyponkvistar

Jag älskar att vara ute i min trädgård och känner att jag inte riktigt är redo för vintern. Det är så härligt att vara ute och känna doft av jord och växter. Se katterna skutta omkring bland växterna och se deras olika kroppspråk.

svante

Svante med jägarblicken under fågelrestaurangen.

soft-goat-caschmere

Varm tröja, slitna kängor och en kafferast på granittrappan är livet!

Tröjan har jag köpt från Soft Goat som är ett av mina favoritmärken. Jag är en frusen själ och har både mysbyxor, mössa och tröjor från dem. Jag har handlat kläderna via deras hemsida. Den bästa kashmir jag någonsin haft. Mjuka, lena, värmande och underbar passform. Kostar en slant, men är  tidlösa så definitivt värda sitt pris!  Klicka här för att se fler plagg.

Hoppas ni haft en fin helg. Nu ska jag och Johan åka och träna. Vi försöker komma igång med vinterträningen. Det går sådär..men är så viktigt för att orka med våra tunga jobb.

Kram V

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0