LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Första ljuset tänt

2014-11-30 | Blandat

Det är många som frågar hur jag smyckar vårt hem både inne och ute. När det blir kallare och frosten nypit tag i trädgården brukar jag försöka skapa en vintrig grön atmosfär med lyktor och barrväxter. Dessvärre kan jag inte skryta med att vara någon större inspiratör denna gång. Min tid har gått till Zetas , dess julskyltning och marknad med allt vad det innebär. Men igår planterade jag i upp det stora kopparfatet som nu får paradplatsen på vårt gamla slagbord.

Victoria Skoglund

Jag fyllde med vita amaryllisar ’White Garden’ och bottnade med olika små ormbunkar och kuddmossa. En ljushållare i koppar och ett handstöpt stearinljus från Martinskolan..

Kopparfat

Jag är inte så förtjust i den glammiga julen och översmyckade hem. Men några vita snöflingor får glittra ovanför adventsfatet. Här kan ni hitta dessa!

Vita snöstjärnor

Nu ska jag åka ut till Elfviks Gård på Lidingö där mina kollegor Sanna och Maria har ett julmarknadsbord från Zetas. Önskar er alla en fin skön första advent.

Kram V.

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0