LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Före & efter

2015-01-22 | Före & Efter, Victoria Skoglund

Kanske är det många av er som bär på stora trädgårdsdrömmar. Det kanske känns svårt att förverkliga dem på egen hand. När vi flyttade till vårt hus för snart tre år sedan fanns det ingen trädgård alls. Jag hade många ideer själv, men behövde hjälp med att rita och mäta upp trädgården. Maria Andersson som arbetar på Zetas designavdelning kom ut till oss och mätte upp trädgården och dess nivåskillnader. Växtmaterialet ritade jag in på egen hand. Får väl erkänna att jag flyttat runt på en hel del växter innan jag blev helt nöjd. Tänkte att det kunde vara roligt att visa några bilder från första året till den tredje sommaren. Jag lägger ner mycket tid i min privata trädgård tillsammans med min Johan. En vacker trädgård kommer inte från hängmattan. Men med en bra grund så kan en trädgård ändå bli hyfsat lättskött. Beror helt på vilka ambitioner och önskemål ni har?

Trädgårdsdesign

Bilden ovan: Innan växterna kommit på plats. Granittrappa med kanter av gatsten, gårdsgrus och en nyfiken Sigge.

 

Trädgårdsdesign

I förgrunden har jag planterat en skenkamelia som växer ur ett hav med storbladiga lammöron. Buxbom, klippta havtornsbuskar och kantnepeta. Trädet till höger är en pagodkornell. Jag tycker det är så vackert när växterna böljar sig in över gruset, trappen och gatstenen. Har även planterat gråtimjan som förra året tagit fart och krupit ut över stenarna. Anläggaren som hjälpte oss heter Ola Ellis och är nog en av de duktigaste trädgårdsanläggare jag känner. Jag lägger in fler bilder före och efter såmåningom så får ni lite inspiration på vägen.

Under vinterhalvåret har många trädgårdsdesigners lågsäsong. Passa på att boka dem nu och INTE när vårsolen kikar fram. Då får ni vänta länge på er tur.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0