LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Förbereder nyårsdukningen

2015-12-27 | Fest & glamour, Inspiration, Privat trädgård, Terrassen, Victoria Skoglund

Mellandagarna har förflutit med mycket tid för familj och vänner. Jag och Johan har även börjat vår vinterträning. Vi går långa promenader och tränar styrketräning på gym för att bygga upp muskelmassa inför vårens tunga arbete.

Om några dagar är det nyårsafton och jag har börjat förbereda för fest. Läser recept och skriver inköpslistor.

heart of lovikka

Tänkte att terrassbordet ska lysa med frostiga glaslyktor och granris. Det får bli vårt tolvslagsbord där champagnen hälls upp i gamla kristallglas. Jag har hittat magnifika snöbärsgrenar hos grannen och ska fråga om jag får klippa några stycken inför dukningen på torsdag.

Victoria Skoglund

Granris och astrarnas torkade blommor kommer att få stå som grund nyårstemat. Det finns så mycket vackert i trädgården och jag får otrolig inspiration av de vilande växternas uttryck.

Tröjan kommer från Heart of Lovikka och byxorna från G-Star. Heart of Lovikka är ett favoritmärke. Tycker om kvaliten och de tidlösa plaggen som funkar både till fest och vardag.

aster

Det finns något romantiskt lidelsefullt i torkade asterblommor. Tror jag ska plocka in en stor bukett till det gamla kruset i köket. Lammöronen ser naturligt frostiga ut, och jag plockar blad för att lägga på varje linneservett.

lammöron

Det kanske verkar överambitiöst att prov duka. Men jag är road av mat, fest och dukningar. Vill så gärna att våra gäster ska känna sig välkomna och trivas i vårt hem.

205

Tänkte hänga guldiga bollar ovanför bordet och rökfärgade glasdroppar tillsammans med små buketter av torkade asterblommor.

74

Om jag hinner ska jag fotografera det färdiga resultatet.

Hoppas ni haft det bra i juldagarna.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0