LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Förbereder höstmarknaden

2015-09-28 | Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Just nu pågår förberedelserna på Zetas inför vår stora höstmarknad den 3-4 oktober. Det är ett av våra mest välbesökta event och vi vill göra så fint som det bara går. Det kommer sjutton olika aktörer förutom Zetas som kommer att sälja sina alster. Bröd, konsthantverk, sötsaker, växtbaserade hudvårdsprodukter m,m.

Zetas Trädgård

På årstidstorget fyller vi redan nu på borden med frosttåliga blommor. Den röda skimmian och fjäderborstgräsen är en av mina favoriter på hösten. De brukar stå fina nästan hela vintern i stora fat hemma på terrassen.

 

Susan Hubel

Härliga kreativa Susan har planterat upp otroligt vackra korgar som vi också kommer att sälja under marknadsdagarna. Temat på Zetas olika planteringar i år har varit ’Vild & Sagolik’. Vi fortsätter sagorna även i höst..

Zetas Trädgård

Korgarna innehåller Silvergräs, Blodax, rölleka m,m.

Höstkransar

Vår blomsterkonstnär Sanna binder vackra vilda kransar vid ett eget bord. Alla kransar är unika och många av växterna är plockade här på Zetas.

Här finns fler bilder på förra årets kransar.

Hoppas ni kommer och hälsar på oss i helgen. Njut av dofterna från vårt mobila äppelmusteri och nybakta äppelkakor från cafeet.

Höstmarknaden 2013

Kram V

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0