LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Fint reportage i Residence

2016-09-04 | Blandat, Press & Media, Victoria Skoglund

Jag och Johan har varit i Göteborg i helgen på vernissage. Min vän fotograf Lena Granefelt ställde ut sin vackra fotokonst ’Flora Supersum’.Det var så vackert att jag fick skön rysningar på armen när jag kom in i växthuset på Trädgårdsföreningen. Hade inte med mig kameran, men hoppas få låna lite bilder av Lena för att visa er senare.

Jag har inte hunnit fotografera så mycket den senaste tiden så ni får hålla tillgodo med några av de fina bilder som togs till reportaget i Residence. När magasinet landade i brevlådan förra veckan med ett åtta sidor långt mycket snyggt reportage från trädgården, om boken ’Min trädgård vid sjön’ och vårt hem blev jag både glad och stolt. Ibland är det svårt att läsa om sig själv, men den här gången kändes det väldigt bra. Vi brukar inte visa vårt hem interiört och exteriört, men gjorde  ett undantag den här gången. De fina bilderna har fotograf Karin Björkqvist tagit.

VictoriaSkoglund573

VictoriaSkoglund445

residence

Senaste numret 8 finns ute i handeln nu. Kika gärna in på deras webbsida också.

victoria-skoglund-reportage

De lottar även ut min bok, klicka här.

/ Kram Victoria

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0