LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Feber och adventsinspiration

2017-12-01 | Jul, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Tyvärr så blev jag tvungen att ställa in min medverkan på Tv4 imorgon. Har fortfarande feber och en hemsk hosta. Jag hade förberett ett inlägg som jag visar redan nu istället för i Tv-rutan,

Ljushållarna som sticks ner i mossa blir ett vackert stilleben. Ett tips är att ställa fyra krukor bredvid varandra som en annorlunda adventsljusstake.

Klicka här.

Ett annat tips är att sticka ner dem i en lång låda eller skål. De som syns på bilden hittar ni här. Järnlådan finns i två storlekar. Klicka här.

Ett annat vackert arrangemang. En ljussticka i koppar nerstucken i en blå järngryta med kuddmossa och enkvist. Enkelt och elegant. Klicka här.

Temat för morgondagens sändning var hyacinter. Har dock inte hunnit fotograferat arrangemangen så det får bli en bild från förra året när min kollega Susan planterade upp hyacinter i gamla såll.

Hyacintvaser i växthuset. Ni hittar olika sorter här.

Nu ska jag kurera mig. Dricka te med ingefära och riven gurkmeja. Imorgon har jag bjudit med min mamma på galapremiären av Snödrottningen på Artipelag, så då måste jag vara frisk!

Önskar er en fin fredag.

/ Victoria

 

 

 

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0