LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Ett litet paradis på jorden

2016-03-02 | Personligt, Resor, Victoria Skoglund

Det är inte ofta verkligheten är bättre än resebroschyrens bilder. Men här på Maldiverna är det faktiskt så. Nu får ni hålla tillgodo med mina mobiltagna foton, då jag inte lyckas ladda upp kamerans bilder som antagligen är för tunga.

Kuredo

Sanden är vit och len som sammet. Havet är sådär klart och turkost att man inte riktigt tror att det är på riktigt. Vi sover länge och vaknar av att solen letar sig in mellan de vita bomullsgardinerna i vår bungalow. Vågorna slår mot strandlinjen. Det är varmt och en lätt bris sveper in när vi öppnar dörren ut mot det kristallklara havet.

Kuredo

Vi äter frukost på stranden under skuggande palmblad. Passionsfrukt, melon, små söta bananer och äggröra.

Kuredo

Efter frukost går vi några kilmeter längs den långa stranden innan solen står för högt. Vi tränar en timme på gymet. Ni kanske tycker att semester är för vila, men träningen är mycket viktig för oss vintertid. Det är då vi har tid att bygga upp kroppen för den kommande hektiska säsongen. Både jag och Johan har mycket tunga jobb och slarvar inte med träningen.

Johan petersen

Victoria Skoglund

Victoria Skoglund

Min älskade mamma! Åhh, vad jag tycker om att resa med henne. Vi har så otroligt roligt tillsammans. Vi tokskrattar liksom hela tiden. Har samma humor och älskar att dricka frozen Margarita. Nu sitter vi i varsin solstol och planerar vår nästa resa. Om två år fyller hon 70 år och jag 50 år. Jag vill åka till Costa Rica och hon vill resa till Las Vegas. Får se vad det kan bli..hur som helst blir det säkert alldeles underbart och roligt!

Varm solig kram / V

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0