LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

England med mamma

2015-05-19 | Resor, Victoria Skoglund

Tidigt imorgonbitti reser jag och min mamma till England för att se på trädgårdar. Jag fick ju ett pris 10.000 kronor av Gartnerfonden som ska användas till studiesyfte eller resa. Jag bestämde mig för att bjuda med min älskade mamma som är den bästa ciceron jag kan tänka mig. Alltid påläst och mycket kulturellt begåvad, och sen har vi så roligt tillsammans.

Det är första gången jag unnar mig en trädgårdsresa. Har alltid tyckt att det är så svårt att resa bort i maj då vi har så mycket att göra på Zetas. Men efter tjugosju år tänker jag att det är nog dags att se världens trädgårdar och låta mig inspireras även den här årstiden.

Jag besökte Chelsea Flower show två år sedan för första gången. Men det fanns inte tid för andra trädgårdar än Petersham Nursery som är en fantastiskt fin handelsträdgård.

Här är några bilder därifrån:

Petersham nurseryPetersham nursery

Petersham nursery

Vi kommer bland annat besöka Sissinghurst garden, Kew Garden och Virginia Woolf’s garden. Jag ser verkligen fram emot detta. Att få se allt i verkligheten och inte bara bläddra i böcker och magasin. Lovar att återkomma med bilder från vår resa.

Kram V.

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0