LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Energiesmoothie med sting

2015-11-09 | Mat & Bak, Victoria Skoglund

Det har varit lite snålt med inlägg på sistone. Men vi har varit i Skåne och firat Johans mamma som fyllde sjuttio år. En helg fylld av mycket skratt, vänner och fest.

Jag har en några intensiva arbetsveckor framför mig och brukar försöka leva och äta lite extra hälsosamt för att förebygga förkylning och trötthet.

På morgnarna dricker jag olika grönsaks och frukt smoothies som jag gör själv hemma i mixern. Tycker att jag mår bättre, är mer stresstålig om jag sover och äter bra.

Detta är min favorit som är är både söt, god och lite rivig o smaken!

Mangosmoothie

1 Banan

2 dl fryst mango

1 apelsin

ca, 60 gram havtorn

2 dl mandelmjölk

40 droppar av Gurkmeja, Ingefära och Cayenne.

Det är ibland svårt att hitta ekologisk gurkmeja och ingefära i handeln. Vill tipsa om dessa droppar som jag brukar använda istället. De ger lite extra sting i smoothien. Jag har köpt dem i Renee Voltairs butik på Riddargatan 3. Men har även sett dem i hennes webbshop.

Kram V.

( Jag får ofta frågor om att sponsra olika produkter. Vill bara förtydliga att jag inte tar emot varor, eller får betalt för att skriva om dem. Jag köper allt för egna pengar och skriver aldrig om något jag inte kan stå för. Det enda samarbete jag har är för Vintage by Fe, där jag är stolt ambassadör sedan två år .)

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0