LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

EN PASSIONERAD TRÄDGÅRDSNÖRD

2017-11-06 | Handelsträdgården

Nu har jag bloggat ett litet tag här på Zetas, men jag inser att jag inte riktigt har presenterat mig för er bloggläsare, och det måste jag ju göra!

Jag är en passionerad ”trädgårdsnörd” och mitt liv består av mycket trädgård. Förutom mitt arbete på Zetas äger jag en kolonilott i Stockholm och där spenderar jag många timmar.
Det är spännande att utmanas av växters betingelser eller fundera över den ultimata formen på en grusgång. Men trädgården är också platsen där jag finner total frihet och trygghet. Där varvar jag ner och kan fundera på helt andra saker. Min meditation är att vattna, gräva och rensa ogräs.

Jag har arbetat i trädgårdsbranschen sedan 1997 och har genom åren jobbat som florist, anläggare, växtförsäljare och trädgårdsdesigner.
2011 började jag på Zetas designavdelning. Tillsammans med min kollega Jesper Örtenblad drev jag avdelningen under sex år. Det var några riktigt roliga år!
I våras lämnade jag designavdelningen för nya utmaningar här på Zetas. Jag jobbar nu med att informera, inspirera och framför allt hjälpa våra kunder att lyckas med sina trädgårdar via Zetas olika sociala kanaler.

Istället för att möta kunder hemma i deras privata trädgårdar kommer jag nu att nå ut till en större målgrupp via nätet vilket känns väldigt spännande och nytt!

Välkomna att följa mitt trädgårdsliv!

/Maria Andersson

Foto: Alexander Westergårdh

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0