LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

En lyxig dag

2015-01-10 | Blandat, Victoria Skoglund

Idag har jag haft en riktig lyxdag!  Ni vet ju sedan tidigare att jag är svag för kvinnlig skönhet. Tycker det är så fint med långa välmanikyrerade naglar, högklackade skor och klänningar. Tyvärr så har jag inte tid..eller tar mig inte tid för olika slags behandlingar. Trots att jag har vänninor som driver fina kliniker och som alltid fixar tid till mig.

Victoria Skoglund

Men nu bokade jag tid innan trädgårds säsongen sätter igång.  Jag bokade tid på Pausen i Huddinge hos Julia som jag vet är så duktig och noggrann. Hon gjorde fransk manikyr, även tånaglarna fick en svagt rosa nyans. Åhh, vad jag känner mig fin. Just nu ger hon 20% i nykundsrabatt.  Ni hittar henne här.

Julias naglar

Efter det hade jag tid hos min kära väninna som driver Euronovakliniken. Hon är licensierad laserterapeut och utbildad undersköterska. Jag har varit hos henne tidigare och tagit bort hår permanent. Både ben och bikinilinjen fick sig en omgång. Det gör så himlans ont bara..men blir så bra. Sen fick vi ju tid till lite väninneprat också, som alltid gör mig glad. Ni hittar henne här.

Suzanne Langetun

Jag är så glad att ha så duktiga kvinnor i min närhet. Som driver sina företag i stark entreprenöranda.

Känner du någon som lever i beroende eller medberoende så kommer även här ytterligare ett Tips:

Hos Pausen hittar ni min väninna Marie-Louise Broth som är utbildad socionom. Hon kommer att ta emot grupper under våren med start den 2 februari. Hon har stor kunskap och erfarenhet kring medberoende och beroende.

Du kommer att få mer kunskap, och vägledning utifrån den verklighet just DU lever i. Vi kommer att vara en grupp på sex till åtta personer, med liknande erfarenhet, som träffas vid fem tillfällen.

Mer Liv i Balans

merlivibalans@gmail.com

Tel. 0709-663636

Trevlig helg / Kram V

 

 

 

 

 

 

 

 

Marie-Louise Broth

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0