LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

En hektisk vecka är avklarad

2018-05-20 | Gardena, Press & Media, Victoria Skoglund

Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Men tiden har inte räckt till då jag jobbat sena kvällar och stupat i säng efter arbetsdagens slut. I måndags och tisdags spelade jag in filmer med Gardena teamet. Två roliga dagar och kvällar med härliga människor. Jag har fått Gardenas Smart system installerat i trädgården. Jag vill prova och lära känna systemet på egen hand innan jag beskriver det för er. Lovar att återkomma med mer info.

Dagarna som sedan gick fylldes med styrelsemöte, Tv4 planering med både torsdag och lördagsändningar och såklart vanligt operativt arbete på Zetas.

Rödvidekloten har precis slagit ut sina gröna små blad. Det är verkligen en prisvärd, snygg och anspråkslös buske som jag formklipper med en liten sladdlös häcksax från Gardena tre gånger per säsong. Klicka här. 

 

På bilderna syns William från Mediacom som filmade, hittade nya vinklar och tålmodigt tog omtagningar när jag sluddrade och tappade bort mig.

Vi kunde inte direkt klaga på vädret. Varmt, vindstilla och ljuvlig solnedgång.

( Detta är ett betalt inlägg och samarbete med Gardena )

/ Victoria

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0