LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Ellegalan 2018

2018-01-21 | Blandat, Fest & glamour, Victoria Skoglund

Det har varit långt mellan blogginläggen. Det beror på att jag har haft fullt upp sedan vi kom hem från Bali. Veckan har varit fullbokad med möten och Formexmässan.  En intensiv vecka avslutades i fredags med årets glamigaste gala. Både januari och februari bjuder på flera galor och just Elle-galan på Grand Hotel är den glamorösaste av dem alla. Duon Icona Pop var värdinnor och ledde hos genom kvällens visningar och prisutdelningar med bravur.

Ibland känner jag mig lite obekväm i den här sortens tillställningar och tackar ofta nej. Men de senaste två åren så har vi gått dit med Filippa och Anja som är det bästa sällskap man kan önska sig. Även Elaine Eksvärd anslöt sig till smink och festförberedelser. Och det är nog det allra härligaste med galor. När vi ses innan med mycket fnitter och skratt. Lite som en förfest med bubbel, smink, klänningar och massor av hårspray.

Bästa Sanna med penslar och magiska händer som förvandlade mig från en trött trädgårdsmästare till glittrig partyprinsessa.

Foto. Hans Shimoda

Tycker den här bilden är lite rolig. Vi ser lite ut som en kungafamilj..

Jag önskar att Filippa och Anja bodde närmare oss och att vi fick ses oftare. Blir glad och trygg när jag träffar dem. Så godhjärtade tjejer med den härligaste energin ni kan tänka er. Se fler bilder från galan i Filippas blogg. Klicka här.  

Den vackra klänningen i petrolblått har jag lånat av otroligt begåvade designern Frida Jonsvens. Örhängen och armband från Engelbert Stockholm. Kan säga att jag motvilligt lämnar tillbaka dem..

Galan arrangeras av Elle Sverige och Micael Bindefeld AB, och är som alltid mycket välorganiserad och generös. Nu sitter jag vid datorn i mysbyxor och arbetar med inköp till Zetas, en skål popcorn och levande ljus. Två sovande katter vid fötterna och Bingolotto på tv. Visst är det kontrasterna som gör livet så härligt.

/ Victoria

 

 

 

 

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0