LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Eldkorgar och ljus i trädgården

2017-12-15 | Inspiration, Jul, Victoria Skoglund

Inför jul och nyår brukar jag förbereda trädgården med ljus och eldkorgar. I år kommer vi dock åka till fjällen över jul, men jag vill tipsa er om några nyheter vi säljer på Zetas.

Min favorit bland är den eleganta rutmönstrade eldkorgen på stativ. Jag tände den häromdagen när vi gjorde reportaget för Lantliv. Det är även fint att ställa ett stort utomhus ljus i om man har tidsbrist och inte hinner fixa ved.

Läs mer om storlek och pris här.  Beställer ni nu hinner ni få den innan jul då vi levererar alla våra varor direkt hem till dörren och inte till ett utlämningsställe.

Ljusstavarna har jag stuckit ner mellan havtornskloten. De är mina favorter! Enkla med sina glasrör blir de ett fint skimmer bland fröställningar och snöklädda buskar. Jag brukar ta in glasen i rumstemperatur innan jag tänder dem för att säkra upp att de inte spricker när varmt möter kallt. ( Det finns extra glas att köpa om man har otur ). Klicka här.

Den här spetsmönstrade marschallhållaren är egentligen en kruka. Men när de kom till Zetas provade vi att ställa en marschall i och det blev så fint att vi nu använder dem som marschallhållare. De har ett bra pris, och jag vill tipsa om att ställa på rad i en glittrande parad fram till entren eller längs med ett terrassräcke. Klicka här,

En fin mönstrad lykta till både julbordet eller trädgårdsbordet. Klicka här.

Jag jobbar halvdag idag och ska överraska Johan med en tidig julklapp. Vi ska åka utanför stan på en miniweekend. Ska bli så mysigt.

Önskar er en fin helg / Victoria

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0