LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Eftertanke..

2017-04-09 | Personligt, Victoria Skoglund

Det var som tiden stannade när jag hörde om händelsen i Stockholm i fredags. Jag började ringa runt till alla nära och kära som befann sig i Stockholms innerstad. Tack och lov var alla oskadda, men flera av dem hade varit i närheten och sett fruktansvärda scener utspela sig.

Jag tänker mycket på de som omkom och deras familjer. På det meningslösa våldet och dess påföljder.

Mitt i allt det onda så finns det ändå mycket ljus och solidaritet. Människor som sluter upp kring varandra och sträcker ut sin hand. Att vi är ett folk, ett lag som tillsammans får mig att tro på godheten. Oavsett kön, nationalitet, sexualitet står vi sida vid sida och hjälps åt. Det var så fint att se den gemenskapen så tydligt i fredags och dagen efter.

Trädgården har stor betydelse för mig i svåra stunder. När slagfältet tystnar är det gröna rummet en plats där min oro stillas och skingras.

Igår var jag i Hudiksvall hos Gröna systrar och signerade min bok. Det var många fina människor som kom fram. Samtalen handlade inte bara om trädgård, utan om livet i sig. Det kändes bra. Jag visar bilder därifrån inom kort.

Idag ska vi fira min mamma som fyller år. Vi ska se på blåsippsbackarna ute på Bogesund. Äta god mat och jag ska vara nära mina söner.

Det är kärlek och kärlek vinner alltid. / Victoria

Foto: Lena Granfelt

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0