LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Dukat för två

2017-06-08 | Inredning, Inspiration, Växthus, Victoria Skoglund

Kan väl inte direkt påstå att vi äter några storslagna middagar just nu. Eftersom både jag och Johan kommer hem sent om kvällarna såhär års blir det ofta något lätt som omelett eller yoghurt med nötter. Men jag är alltid noga med att duka fint. Några tända ljus, ett vackert porslin och fina glas kan förgylla vilken enkel middag som helst.

Och visst känns det extra bra att få gå ner i ett växthus i gyllene kvällsol med en bricka. Igår blev det makaronipudding med rårörda lingon. Smakade extra bra på nya gröna tallrikar.

Tallrikarna är nyinkomna alster på Zetas och visst passade de fint på vårt gamla bord med grova linneservetter. Ni hittar dem här.

Även vattenmuggarna har lika fin glasyr. Ni hittar dem här.

Kruset innehåller Allium ’Purple Sensation’, perukbuske, svart akleja och vårtörel. Så härligt att kunna gå ut i sin trädgård och plocka en bukett till bordsdukningen.

Detta är vardagslyx för mig och något som ni säkert vet att jag uppskattar mycket. Att få vara hemma om kvällarna med katterna, trädgården och en medhållande sambo 😉

Önskar er en fin torsdagkväll / Victoria

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0