LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Bygg & odla året runt med Zetas & Sweden Green House

2022-09-21 | Inspiration

Förra veckan inledde vi ett samarbete med Sweden Green House som tillverkar arkitektritade växthus tillverkade i eget snickeri i Södermanland. Det gemensamma är kärleken till det vackra och till hantverket. Tillsammans ger vi dig möjligheten att skapa din oas i vardagen. Sweden Green House och Zetas presenterar nu växthuset 15 kvm DIY Bygg & Odla, ett växthus som du kan klicka hem från Zetas webbshop. Upplev samma fina hantverksdetaljer – måla och bygg ihop det själv!

– Vi har sedan 2002 velat göra världen lite vackrare genom att erbjuda arkitektritade växthus tillverkade av svensk furu och målade med linoljefärg. Nu är vi stolta över att presentera en gör-det-själv-version som generellt är bygglovsfri. Tillsammans hyllar vi odlingen och gör växthus mer tillgängligt för fler ihop med Zetas handelsträdgård, säger Magnus Wiström, medgrundare av Sweden Green House.

Välj mellan växthusvitt eller herrgårdsgrått. Pensel och instruktioner för hur du bygger ihop det och målar får du med byggsatsen.

– Jag ville ha ett växthus i trä och det fanns inte att få tag i, säger Eva Halfvordson, medgrundare av Sweden Green House. På den tiden var det inte lika vanligt med växthus. I sökandet efter ett i trä föddes Sweden Green House. Det visade det sig att jag inte var den enda som ville ha ett växthus i trä med grunden i hantverket där funktion möter design. Sedan starten 2002 har vi ritat, målat och monterat över 500 hundra växthus, säger Eva.

Aldrig förr har odling varit så populärt, allt från blommor till självförsörjning på grönsaker. Förläng sommaren och ge dig själv njutning i vardagen. Bygg och odla året runt med oss på Zetas och Sweden Green House.

-Vi har länge velat lyfta just växthusodling och det känns helt rätt att göra det ihop med Sweden Green House. Ser fram emot att låta växthuset lysa upp mörkret och ge inspiration till våra kunder, säger Victoria Skoglund, VD för Zetas Trädgård.

Växthuset hittar du i Zetas handelsträdgård i Segeltorp.

Vill du veta mer kan du kontakta SGH så kan de komma ut till handelsträdgården i segeltorp för att visa och presentera växthuset. Boka tid genom att kontakta Sweden Green House på https://swedengreenhouse.se/kontakt/.

Läs mer om växthuset ’15 kvm DIY – Bygg & Odla’ här!

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0