LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Böcker, vila och varma kvällar

2017-03-11 | Hotelltips, Personligt, Resor, Victoria Skoglund

Jag kan inte påstå att vi högpresterar på vår semester. Vi har typ inte gjort någonting..men det var också syftet med att resa bort en vecka. Jag har varit så trött och detta är välbehövligt och välkommet just nu.  Vi ligger i skuggan och läser böcker hela förmiddagarna och går sedan ner till stranden för ett salt dopp.

Johan läser Stordalens bok och jag läser Jojo Moyes och Keplers Kaninjägaren. Här ser jag att han läser något från mobilen ;)..kanske Facebook..

Igår kväll var det så varmt och luften vibrerade nästan i hettan. Vi gick ner till strandbaren för att se på solnedgången. Tror inte det finns vackrare skymningar än på Koh Lanta. Det brinner i horisonten när solen sänker sig i havet. Ni vet när man bara hör vågorna, sorlet från människor som sitter på kuddar i sanden och ett skrattande barn. Underbart!

Vill ni njuta avskildhet och lugn så är det här ett perfekt hotell. Ingen shopping, ingen hög musik, och lite folk.

Vi träffade hotellchefen Frank igår nere vid strandbaren som vi lärde känna för fem år sedan. Han skulle ordna en guidning med deras trädgårdsmästare på tisdag. Det är så mycket växter här som jag inte känner till. Ser fram emot en timmas vandring med honom.

Jag trodde tex, att det här var en avocado. Men det är det inte..utan någon slags frukt som jag inte förstod, eller minns vad han sa.

Jag hade nästan glömt bort vad härligt det är med ledighet och hur livet liksom kommer ikapp mig. Jag njuter av värmen, ljuset och det gröna klorofyllet.

Kram från Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0