LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Böcker och snorkling

2016-03-04 | Böcker, Resor, Victoria Skoglund

Jag börjar känna mig utvilad. Här går dagarna i stilla mak.

Victoria Skoglund

Vi badar, läser , tränar, spelar plump, frågesportspel, pratar och skrattar. Vi sitter mycket på vår lilla terass och blickar ut mot havet. Solen och havet är verkligen ett litet mästerverk.

Kuredo

Johan och Daniel snorklar mycket. De har sett både stingrockor ,hajar och färglada små nemofiskar.

Johan petersen

Jag håller mig ovanför vattenytan. Gillar inte att vara på djupt vatten..inte heller att vara under. Jag har fösökt att snorkla. Men blir rädd när det är starka strömmar och jag tycker att jag tappar kontrollen.

04

Jag roar mig med att att läsa. Har precis läst ut ’Konsten att njuta livet’ av Olof Röhlander. Det finns mycket jag känner igen mig i hans kloka ord. Funderar mycket på vad jag njuter av i vardagen.  Jag njuter av att dricka kaffe på morgnarna med mina kollegor. Att få börja dagen med skratt och skämt. Eller att bara få betrakta mina arbetskamrater när de samlas kring fikabordet eller till våra morgonmöten på Zetas. Det ger mig energi att börja dagen positivt. Olof skriver välformulerat och får mig att tänka till. Det är så viktigt att ta vara på de små sakerna i livet. Att verkligen njuta och ta emot det som ger energi och kraft.

Vad njuter du av?

Har du tänkt på det?

Är det att få byta om till myskläder efter en arbetsam dag? Är det att smyga upp dörren till barnens rum och se dem sova gott i sina sängar? Är det att mötas av hundens glädjefnatt när du kommer hem? Dessa frågeställningar återkommer i boken. Köp den och tänk efter!

Kan varmt rekommendera den.

Konsten att njuta livet

En annan bok jag just läst ut är Anna Manheimers ’Mitt liv som gift’. Alltså jag har aldrig skrattat så mycket för mig själv någonsin. Precis min humor! Vill rekommendera kapitlet ’Klimakteriet’ och ’Bolibompasex’. Jag läser högt ett kapitel varje kväll för Johan och vi dööör av skrattanfall.

Mitt liv som gift

Har precis påbörjat de förklädda flickorna i Kabul. Verkar lovande..

305

Visst är det härligt att få sjunka in i en bok..avsluta och få längta in i den igen.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0